افزایش تنش‌ها در ترکیه / حمله پلیس به مخالفان اردوغان شدت گرفت برکناری سفیر بریتانیا در آمریکا افشاگری وال استریت ژورنال از تماس ترامپ و نتانیاهو پس از حمله به قطر برگزاری نشست فوق العاده عربی اسلامی جهت بررسی حمله اسرائیل به قطر بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است حماس: ترامپ در حمله اسرائیل به قطر نقش مستقیم داشت سازمان ملل: ۹ میلیون افغانستانی با ناامنی حاد غذایی رو‌به‌رو هستند تروئیکای اروپا: مکانیسم ماشه فعال است اما به دنبال راه دیپماتیک هستیم حزب‌الله: جنایات اسرائیل علیه یمن بیانگر میزان ورشکستگی آنهاست نجفی: ایران همواره بالاترین سطح شفافیت و همکاری با آژانس را داشته است هشدار یمن به اسرائیل: منتظر پاسخ سخت ما باشید اعتراف رسانه‌های عبری به ناکامی اسرائیل در حمله به قطر گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر امور خارجه قطر رایزنی عراقچی و رئیس‌جمهور تونس حمله هوایی اسرائیل به پایتخت یمن

آمادگی پوتین برای بررسی ضمانت‌های امنیتی اوکراین با ضمانت چین

منابع خبری آمریکایی از جزئیات بیشتر دیدار ترامپ و پوتین پرده برداشتند و اعلام کردند که پوتین چین را به عنوان ضامن معرفی کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 16
کد خبر: ۲۸۶۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، تارنمای آکسیوس آمریکا به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرده است: ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه آمادگی خود را برای بحث درباره ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین ابراز کرده، اما چین را یکی از ضامنان احتمالی ذکر کرده است.

در گزارش دیگری، آکسیوس اعلام کرد: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به ولودیمیر زلنسکی و طرف‌های دیگر اطلاع داده که خواهان برگزاری یک نشست سه‌جانبه میان واشنگتن، کی‌یف و مسکو در تاریخ ۲۲ اوت (۳۱ مرداد) است.

این پایگاه همچنین افزود: شرایط صلح پیشنهادی پوتین شامل خروج کامل اوکراین از دو منطقه دونتسک و لوهانسک می‌شود.

در همین حال، نخست‌وزیر کانادا در واکنش به دیدار رؤسای جمهوری آمریکا و روسیه در آلاسکا ضمن استقبال از این اقدام واشنگتن گفت: از استقبال ایالات متحده برای ارائه ضمانت‌های امنیتی در چارچوب تلاش‌های ائتلاف مشتاقان استقبال می‌کنم.

دفتر ریاست جمهوری فرانسه امروز شنبه اعلام کرد که سران کشور‌های بریتانیا، فرانسه و آلمان فردا یکشنبه نشستی مجازی (ویدئویی) در قالب «ائتلاف مشتاقان» برای بحث در مورد گام‌های صلح در اوکراین را برگزار خواهند کرد.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، کاخ الیزه اعلام کرد که این نشست که به طور مشترک توسط کر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه و فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان هماهنگ شده است، یک روز قبل از سفر ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به واشنگتن برای دیدار با رئیس جمهور آمریکا برگزار خواهد شد.

این گفتگوی مجازی پس از آن برگزار می‌شود که «دونالد ترامپ» و «ولادیمیر پوتین» رؤسای جمهور آمریکا و روسیه دیروز جمعه در آلاسکا با یکدیگر دیدار کردند./ مهر 

کلمات کلیدی: روسیه چین
مطالب مرتبط
ارسال نظر